Mededeling van de KVVL over de Algemene Vergadering 2020 (Wijzigingen in het rood op 29 juli 20)

Te wijten aan de risico’s van propagatie van het coronavirus en de sluiting van de horecasector op die datum, had de Raad van bestuur (RB) van de KVVL op 12 maart beslist de datum van de Algemeen Vergadering (AV), eerst op 21 maart voorzien, uit te stellen.

Tijdens zijn virtuele vergadering op 14 mei 20 heeft de Raad van bestuur van de KVVL beslist dat de AV op zaterdag 05 september 20 zou plaatsvinden (details in het tijdschrift MBInfo 96 dat eind juni verschenen is).

Deze AV zal in het midden van de Bordiau-hal plaatsvinden, met stoelen op voldoende afstand om met de op die datum vigerende maatregelen rekening te houden (Uw MONDMASKER niet vergeten!). De leden die de AV wensen bij te wonen moeten zich op voorhand bij het secretariaat KVVL inschrijven, per e-mail of telefoon (dinsdag of donderdag van 10u00 tot 12u00).

Gezien de strengere sanitaire maatregelen van 29 juli en de onzekerheid over de evolutie van de epidemie, heeft de Raad van Bestuur vandaag besloten om de “verre de l’amitié” en de lunch op het einde van de AV  NIET te organiseren. Het bedrag van de lunch zal door onze penningmeesteres terugbetaald worden aan degenen die er al een betaling voor hebben gedaan.

Terug naar Info KVVL : hier klikken