Programma van de KVVL-activiteiten in 2023

Te wijten aan het overlijden van onze ondervoorzitter Fons WUYTS hebben we sommige activiteiten moeten wijzigen

28 januari : Voordracht door Philippe Bélie : « Les figurines militaire en plat d’étain, voyage dans la deuxième dimension ».

25 februari : Voordracht door Pat Van Hoorebeke : « Fonson, fabricant de tout, du bijoutier au grand entrepreneur »

18 maart : Algemene Vergadering, gevolgd van het glas van de vriendschap en een te betalen diner.

22 april : Studiereis naar Overloon (NL) en bezoek aan het Museum van de Tweede Wereldoorlog 1939-1945 en de Koude Oorlog 1949-1990.

27 mei : Lezing (in het Frans) door Marc VAN BOUWELEN, Verpleegkundige-docent, lid van de KVVL  : «Geneeskunde na de Grote Oorlog – Wat hebben we geleerd van “14 – 18 tot nu ?»

20 mei : Tot een ander jaar uitgesteld : bezoek aan de haven van Antwerpen met Flandria-boot – middagmaal bij Colmar – bezoek aan het nieuwe museum van het Fort Liezele (1908)

02-03 september : tot volgend jaar uitgesteld Bezoek aan het Musée de la Figurine historique, overnachting in Chantilly en bezoek aan het Kasteel van Chantilly.

16 september : Studiereis naar Florennes en bezoek aan het Spitfiremuseum en aan het museum van de stoomtrein van de 3 valleien (Mariembourg/Treignes).

15 oktober : Herfstschieten op de stand van Sint-Kathelijne-Waver.

04 november : Tot een ander jaar uitgesteld :Lezing met filmprojectie (in het Frans) door Paul Van Ruychevelt over het Fort van TANCREMONT.

09 december : Afsluiting van de KVVL activiteiten 2023, gevolgd van drink en een te betalen diner.

Op het einde van al onze activiteiten: vergaderingen, voordrachten, studiebezoeken e.a. wordt door uw Vereniging aan de deelnemers een drink aangeboden.

Coördinator van de KVVL-activiteiten: Guy ADAM

Om naar pagina Info KVVL ! terug te gaan hierop klikken:https://sramakvvl.be/nl/info-kvvl